MoonGlow este un magazin online cu produse de îngrijire și cosmetice coreene din care poți alege tot ce e potrivit pentru tenul tău!

MoonGlow este distribuitor oficial al mai multor brand-uri de produse cosmetice Coreene în România și Republica Moldova.

Gama variată de produse pe care o găsești pe rafturile din magazinele noastre fizice, cât și din online, se potrivesc specific pe nevoile tale începând de la preț și până la ingredientele de care ai nevoie.

Te ajutăm să obții acele produse care îți vor contura rutina zilnică, astfel încât să te bucuri de un moment de răsfăț doar tu cu tine!

Produse originale din Coreea

Te surprindem cu o gamă variată de produse de la branduri precum Purito, La Dor, ElishaCoy, Maxclinic, LaPalette, Mizon, DearKlairs, COSRX, Real Barrier, The Skin House, Dr. Jart, Dr. Ceuracle, Beauty of Joseon, Atopalm, ByWishtrend, Dr. G, Derma-B,  Soroci, TIAM, heimish, Petifee, IUNIK, Koelf, Kerasys și multe altele.

Consultație gratuită pentru rutina ta de îngrijire

Știm cât de mult contează să aplici produse de calitate și specifice pentru nevoile pielii tale, astfel încât să obții un ten radiant, îngrijit și sănătos! Echipa MoonGlow te ajută cu plăcere să găsești cele mai potrivite produse pentru tine, care vor contura ritualul tău de îngrijire zilnică. 

Mostre gratuite la fiecare comandă

Cum altfel poți să înțelegi calitatea unui produs dacă nu îl testezi înainte? Pentru că ne dorim să te cucerim prin rezultate, nu prin vorbe, la fiecare comandă făcută pe site sau în magazinele fizice, vei primi din partea noastră mostre gratuite pe care să le încerci acasă și să te convingi singură de farmecul lor. 

MoonGlow este despre calitate, despre răsfăț și despre grija pe care o porți zi de zi pentru pielea ta.

Punem mare accent pe calitatea serviciilor noastre și pe gama foarte diversificată de produse pe care o propunem tuturor femeilor care își doresc să testeze și chiar să includă în rutina lor produsele coreene.

Nevoile femeilor sunt pe primul loc pentru noi! De aceea, în magazinele noastre vei putea alege ce este potrivit pentru tine astăzi, începând de la preț și terminând cu ingredientele necesare pielii tale.

Ritualul de îngrijire zilnică este un mod de a-ți manifesta iubirea de sine, prin grija pe care o oferi tenului și corpului tău.

Și cum altfel poți să o faci mai bine dacă nu prin produse create din tradițiile culturii coreene pentru o piele perfectă și sănătoasă!

Povestea MoonGlow - de la căutarea perfecțiunii pentru ten la o afacere care bucură milioane de femei!

Compania MoonGlow a fost înființată în anul 2017 în Chișinău, de către Moscalu Victoria.

Povestea noastră a început după o lungă și intensă luptă cu imperfecțiunile tenului, încercând diverse brand-uri și categorii de produse, dar fără rezultat!

Ajunsă la capătul puterilor, Victoria a decis să acorde o șansă și să testeze gama de produse coreene care, la acel moment, au început să atragă atenția femeilor prin intermediul platformelor online.

Astfel, fiind cucerită de rezultatele obținute, Victoria a decis să aducă aceste produse mai aproape de femeile din Moldova si nu numai.

În prezent, brand-ul MoonGlow și-a deschis magazinele fizice în Republica Moldova și România, oferind zi de zi tuturor femeilor șansa de a apela la produse coreene prin care reușesc să obțină rezultate impecabile în lupta lor cu imperfecțiunile tenului.

Pentru că MoonGlow este despre femei și pentru femei “Women empowering women”.

Aceasta este misiunea pe care ne-am angajat să o respectăm cu drag, aceea de a oferi femeilor încredere, curaj și un ten radiant așa cum își doresc!

O echipă de femei puternice care pun calitatea pe primul loc!

Te așteptăm să testezi produsele coreene în magazinele noastre!

Știm că e greu de crezut până nu vezi cu ochii tăi!

De aceea, te așteptăm în magazinele fizice MoonGlow să testezi produsele noastre, să ne spui nevoile tale și să ne lași să-ți bucurăm ziua cu entuziasmul nostru!

  1. Promenada Mall, București, România
  2. Magazine Rep. Moldova