Sfaturi Utile

Masaj facial pentru elasticitatea și reîntinerirea tenului. 4 instrumente de masaj pentru o piele fermă și luminoasă.

Îți prezentăm cei mai buni prieteni a fiecărei femei, mici ajutori pentru un ten ferm, luminos și neted. Aceste instrumente îți vor înlocui vizita la o maseuză.

Îți prezentăm roller-ul Wellderma, care este acoperit cu platină, iar rezultatele utilizării acestui dispozitiv, vor fi pe placul tuturor.

  1. Face Lifting Dark Silver și Face Lifting Vibration se diferențiază prin: cel din urmă are și vibrații, dar poate fi utilizat fără ele, având efecte similare cu omologul său.
  2. Face Lift Pad poate fi utilizat nu doar pe față, dar și pe corp în zona claviculei, antebrațului, spatelui inferior și a picioarelor.

Cât timp facem masajul?

Îți recomandăm utilizarea zilnică, câte 5 minute. Astfel rezultatele nu se vor lăsa așteptate, iar tu nu te vei plictisi să masezi

Când facem masajul?

  • După un serum hidratant, de exemplu: propolis sau la finalul rutinei de îngrijire.

Pentru cine se potrivește?

  • Pentru persoanele după 25 este alegerea perfectă.

Cum avem grijă de roller?

  • Dezinfectați cu clorhexidină sau alte soluții ce nu conțin alcool, se păstrează în husa din set

Cum să te folosești corect de rolle-rele

MoonGlow quartz face roller

Care este magia unui roller din cuarț roz?

El răcește, tonifiază pielea, îmbunătățește elasticitatea și circulația sângelui. Sporește absorbția produselor aplicate anterior. Vorbind în cuvinte științifice, roller-ele din cuarț ajută la drenajul limfatic prin împingerea lichidului din țesutul de sub piele în ganglionii limfatici. Acest lucru nu numai că reduce edemele, dar favorizează circulația sângelui.

Chiar funcționează?

Dacă utilizezi roller-ul din cuarț roz timp de câteva săptămâni, poți vedea cu adevărat rezultatul. Acesta va ajuta să diminuezi inflamațiile și luptă cu rozaceea. Efectul nu depinde de cantitatea de produse cosmetice pe care le vei folosi în paralel. Dacă utilizezi acest accesoriu în fiecare dimineață, poți vedea că pielea a devenit mai proaspătă și absoarbe mai bine cremele și serum-urile. În plus, în fiecare zi primești un mini masaj facial, care în general îmbunătățește starea pielii.

Cum se folosește un roller din cuarț roz?

Este la fel de simplu precum eliminarea machiajului de pe față și durează doar două minute dimineața sau/și seara. Cu toate acestea, va trebui să înveți tehnica și anatomia corectă a feței tale pentru a obține cel mai bun rezultat.

Capătul mare al roller-ului îl utilizezi pentru masarea obrajilor, gâtului și frunții, iar capătul mic este pentru nas și zona de sub ochi. Dar înainte de a începe procedura, asigură-te că pielea este curățată și hidratată. Când termini masajul, clătește bine roller-ul și uscați-l. De asemenea, el poate fi dezinfectat cu clorhexidină și alți agenți antibacterieni, care nu conțin alcool.