Cosmetică Coreeană

Combinații periculoase pentru pielea ta. Checklist 20+ de ingrediente active care nu trebuie de utilizat împreună + BONUS: Checklist 15 combinații perfecte pentru un ten radiant.

Retinol și retinoizi, AHA și BHA acizi, Niacinamide (B3), Galactomyces, Vitamine, acid glicolic, acid mandelic, peptide… și alte numeroase ingrediente active în care ne cam rătăcim… Ne-am gândit să face puțină lumină, să îți prezintăm fiecare component și să ne împărtășim cu câteva secrete magice care te vor ajuta să obții un ten radiant și sănătos.

Auzim pretutindeni de nenumărate ingrediente active super eficiente, eroi desăvârșiți care garantează un ten ca la un bebeluș, dar oare de care avem cu adevărat nevoie ?

Mai jos îți prezentăm:

Ingrediente active în produsele pentru îngrijirea tenului și legături periculoase care provoacă iritații, alergii, hiperpigmentare ect.

Ingrediente active în produsele pentru îngrijirea tenului și combinații perfecte care vor aduce efect momentan, un ten luminos, uniform și cel mai principal - SĂNĂTOS;